Feestelijke Dubbeljubileumviering: 50 Jaar De Gaffelaar & 30 Jaar Stichting Zwartewaalse Belangen!

Wij zijn verheugd om met trots twee bijzondere jubilea te vieren die ons nauw aan het hart liggen: het 50-jarig bestaan van De Gaffelaar en het 30-jarig jubileum van Stichting Zwartewaalse Belangen!
Lees meer


Bestuursvergadering Algemene Raad 2023

Afgelopen maandag 17 april 2023 vond de jaarlijkse vergadering van de Algemene Raad plaats. In de Parketzaal van Dorpscentrum “De Gaffelaar”. De Algemene Raad bestaat, zoals bekend, uit vertegenwoordigers van de gebruikers van het gebouw van de “De Gaffelaar”.

Wij willen alle vertegenwoordigers bedanken voor hun aanwezigheid en inbreng.

Lees meer


Nieuwjaarsreceptie 2023

Op 6 januari was de jaarlijkse nieuwjaarreceptie in de Gaffelaar. Samen met SZB en Dorpsraad Zwartewaal organiseert de Gafffelaar een bijeenkomst in de gezellig versierde parketzaal. Dit jaar was het de beurt aan Hans Jansen, voorzitter van de Dorpsraad, om een mooie toespraak te houden. Hierna was het tijd om te proosten op 2023.
Lees meer


Wij nemen afscheid van Peter Looij...

Wij nemen afscheid van Peter Looij, hij zal per 1 juli met pensioen gaan en blikken samen met hem terug op de afgelopen 17 jaar. De Gaffelaar is nooit zomaar een simpel dorpshuis geweest, vindt hij. Hij heeft immers de hele opzet en ontwikkeling van de huidige Gaffelaar meegemaakt. De visie was op dat moment: Zwartewaal een inloophuis bieden voor ontmoetingen en verenigingen. Peter heeft deze rode draad op weten te pakken en mensen geprobeerd te verbinden.
Lees meer


Helen Riesmeijer stelt zich aan u voor...

Wij verwelkomen binnenkort Helen als nieuwe beheerder van ons dorpshuis. Ze heeft vanaf haar 17e  jaar tot afgelopen april in de logistiek gewerkt met veel klantencontact, alwaar ze financiële en commerciële behoeften heeft ingevuld. Met het oog op het aanstaande vertrek van Peter en de wens van het bestuur om de gastvrijheid te kunnen handhaven heeft Helen na enige tijd nadenken over de precieze inhoud van de functie en met beraadslagingen bij het thuisfront de stap genomen om te solliciteren, uiteindelijk met een heel positief resultaat.
Lees meer


Helen Riesmeijer nieuwe beheerder Dorpscentrum De Gaffelaar

Lees meer


Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie

Lees meer


Gezocht: bestuurslid personeelszaken

Gezocht: nieuw bestuurslid voor personeelszaken (P&O)
Lees meer


Vraag het aan: de beheerder

Onze beheerder in De Briellenaar
Lees meer


Peter Looij in de krant

Peter Looij is gastheer van Zwartewaal
Lees meer


Eerste AED kast staat in Zwartewaal

Lees meer


Peter Looij 12,5 jaar aan het roer

Lees meer


Nieuwbouw in Zwartewaal

Betreft Nieuwbouw in Zwartewaal: Brief van bestuur aan gemeente Brielle, gedateerd 3 februari 2015
Lees meer