Black Pool Dance Night

Black Pool Dance Night

secretariaat: Mirjam van 't Hof
0181-482298
m.vanthof@kpnplanet.nl
maandelijks op zaterdagavond in het Kraaiennest
8-12 jaar van 19 tot 21.30 uur
12-17 jaar van 21.45 tot 24.00 uur

Bij de kinderen van Zwartewaal beter bekend als de BPDN.

DE kinderdisco van Zwartewaal en omstreken!

1x in de maand wordt in Zwartewaal door een groep enthousiaste vrijwilligers een spetterende disco voor de jeugd georganiseerd. De disco wordt geheel gedraaid met vrijwilligers uit Zwartewaal, maar onder de vleugels van Stichting Push uit Hellevoetsluis.

De locatie voor de disco is Het Kraaiennest in Dorpshuis De Gaffelaar. Bij speciale activiteiten die meer ruimte vragen, zoals ons eindfeest of een speciale Christmas Party, wordt de disco ook wel eens gehouden in de Sporthal. De muziek wordt verzorgd door een aantal vaste DJ’s van Stichting Push. De muziek en lichtinstallatie wordt verzorgd door de vrijwilligers met dank aan de Stichting Zwartewaalse Belangen.

Even wat weetjes:

Disco voor kinderen van 8 tm 12 jaar : van 19.00 uur tot 21.30 uur. Ouders kunnen de kinderen ophalen tussen 21.00 en 21.30 uur.

Discokaartjes zijn in de week voor de disco in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 1.50 bij Supermarkt De Spar, Cafetaria De Zon en in Dorpshuis De Gaffelaar.

Wil je een kaartje op de avond zelf kopen dan kost dat € 2.50

Wij doen er zoveel mogelijk moeite voor om de kinderen een leuke avond te bezorgen. Zo heeft iedere disco een thema. De zaal en de vrijwilligers passen zich geheel aan aan het thema. We hebben lekkere snoepjes en alcoholvrije ( ! ) limonade te koop bij onze snoepkraam. Er zijn ook leuke gadgets te koop bij onze snoepkraam, zoals lampjes ed, voor kleine prijzen. Tijdens de disco draaien we muziek afgestemd op de wensen van de jeugd. En tijdens de disco-avonden worden er ook altijd onze oh-zo-populaire spelletjes gespeeld! Voor de veiligheid van de kinderen is gebruik van alcohol en energydrink niet toegestaan. De kinderen mogen tijdens de disco niet naar buiten en mogen ook niet zonder ouders vertrekken.

Disco voor kinderen vanaf groep 7 en ouder (max leeftijd 17 jaar)

Discokaartjes zijn op avond zelf verkrijgbaar voor € 1.50. Je kan natuurlijk ook in de voorverkoop een kaartje kopen.

De ouderen kinderen mogen zelf in overleg met de DJ’s bepalen welke muziek ze willen horen. De vrijwilligers houden zich op de achtergrond, maar grijpen in indien nodig.

Tevens is onze snoep en limonadekraam aanwezig. Er wordt in beperkte mate energydrink verkocht. Alcoholhoudende dranken worden niet verkocht !

De oudere kinderen mogen tijdens de disco gewoon naar buiten en eventueel naar huis. Ouders dienen hierover zelf afspraken te maken met hun kinderen.

De disco wordt iedere maand aangekondigd op het publicatiebord bij de ingang van Zwartewaal, via verspreiding van posters door het hele dorp en door te flyeren op de basisschool. Dus hou dat in de gaten!

Voor inlichtingen: bel Mirjam 482298, Yvonne 663098 of Petra 664657.

>> terug naar gebruikers