Black Pool Dance Night

Black Pool Dance Night

Contact: 
Ed Vissenberg
ed.vissenberg@hotmail.com
06-53499726

Ongeveer 7x per jaar op zaterdagavond in het Kraaiennest
tot 8 jaar van 18:30 tot 19.30 uur
vanaf 8 jaar van 19.30 tot 22.00 uur

Bij de kinderen van Zwartewaal beter bekend als de BPDN.

DE kinderdisco van Zwartewaal en omstreken!

De disco wordt geheel gedraaid met vrijwilligers uit Zwartewaal, maar onder de vleugels van Stichting Push uit Hellevoetsluis.

De locatie voor de disco is Het Kraaiennest in Dorpshuis De Gaffelaar. Bij speciale activiteiten die meer ruimte vragen, zoals ons eindfeest of een speciale Christmas Party, wordt de disco ook wel eens gehouden in de Sporthal. De muziek wordt verzorgd door een aantal vaste DJ’s van Stichting Push. De muziek en lichtinstallatie wordt verzorgd door de vrijwilligers met dank aan de Stichting Zwartewaalse Belangen.

Discokaartjes zijn in de week voor de disco in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 2.00 bij Supermarkt De Spar, Cafetaria De Zon en in Dorpshuis De Gaffelaar.
Wil je een kaartje op de avond zelf kopen dan kost dat € 3.00
Kaartjes voor de 'Minidisco' zijn € 1.00 aan de deur.

Wij doen er zoveel mogelijk moeite voor om de kinderen een leuke avond te bezorgen. Zo heeft iedere disco een thema. De zaal en de vrijwilligers passen zich geheel aan aan het thema. We hebben lekkere snoepjes en limonade te koop bij onze snoepkraam. Er zijn ook leuke gadgets te koop bij onze snoepkraam, zoals lampjes ed, voor kleine prijzen. Tijdens de disco draaien we muziek afgestemd op de wensen van de jeugd. En tijdens de disco-avonden worden er ook altijd onze oh-zo-populaire spelletjes gespeeld! Voor de veiligheid van de kinderen is gebruik van alcohol en energydrink niet toegestaan. De kinderen mogen tijdens de disco niet naar buiten en mogen ook niet zonder ouders vertrekken.

De ouderen kinderen mogen zelf in overleg met de DJ’s bepalen welke muziek ze willen horen. De vrijwilligers houden zich op de achtergrond, maar grijpen in indien nodig.

Alcoholhoudende dranken worden niet verkocht !

De oudere kinderen mogen tijdens de disco gewoon naar buiten en eventueel naar huis. Ouders dienen hierover zelf afspraken te maken met hun kinderen.

De disco wordt iedere maand aangekondigd op het publicatiebord bij de ingang van Zwartewaal, via verspreiding van posters door het hele dorp en door te flyeren op de basisschool. Dus hou dat in de gaten!


>> terug naar gebruikers